Andelstanken anno 2018

Andels-/ mejerierne, slagterierne, har for længst haft deres storhedstid, men andelstanken lever stadig i bedste velgående. I dag koncentreres den om store foreninger som ARLA eller eksempelvis COOP, i modsætning til for 100 år siden hvor hvert lille samfund havde et mejeri, en brugsforening og en andelsslagter. Et koncept jeg gerne vil fortælle dig om er 21-5. Det går ud på at 21 danske familier går sammen i en andelsforening og køber 5 ferieboliger på Mallorca og 4 andre steder. Men denne sammensætning undgår man at en feriebolig på Mallorca står tom at for længe om man kan få 5 lækre ferieboliger eller ferielejligheder der vil være omkring 4 gange mere værd en hvis man selv købte en ferielejlighed – og hele herligheden for den samme pris som hvis man selv købte en ferielejlighed. Læs med om konceptet på 21-5.dkhttp://www.21-5.dk/destinationer/mallorca/

21-5 står for at samle de 21 familier i en ejerforening og derefter gå ud og finde 5 boliger med den rette placering og den rette størrelse. De ferieboliger på Mallorca der bliver købt er typisk renoveringsklare så man kan få meget mere for pengene og så ferieboligerne for præcis den rigtige behandling og udtryk. Med 21-5 i ryggen skal du ikke tænke på administration og vedligeholdelse – du skal blot planlægge hvornår du vil afsted og pakke kufferten, køre til lufthavnen og flyve afsted til ferieboligen på Mallorca

Havn
Top view of Port in Barcelona during evening. Spain

Mere frihed og flere muligheder

Med en ferielejlighed på Mallorca og 4 andre steder for de meget mere frihed end ved kun at have en ferielejlighed et sted i Europa. Dog får du ikke kun frihed – du får også en højere standard af feriebolig da det er din og 20 andre familier der er fælles om at købe de 5 ferieboliger og derfor har i i fællesskab flere midler til at købe bedre ferielejligheder.

Ferieboligerne på Mallorca og 4 andre steder typisk placerede forskellige steder. Det kan være ved vand, centralt i byen, ved landlige omgivelser, alt efter hvilken boligforening der er tale om. De forskellige beliggenhed giver adskillige muligheder for forskellige oplevelser. Du kan få storbyferie, badeferie, gourmetferie, skiferie og du kan have adgang til det hele på samme tid med en andel af 5 ferieboliger gennem 21-5.

Med 5 ferieboliger på Mallorca blandt andre steder er der mindre risiko for at du bliver træt af din feriebolig og området og vil andre steder hen, og du kan holde pause fra et sted for så at vende tilbage igen. Fordelingen af ferielejligheder på Mallorca hen over året foregår gennem et bookingsystem på ejerforeningens hjemmeside der er lavet på baggrund af et pointsystem, der sikrer ligelig fordeling af uger til familierne gennem året. Du kan i ro og mag sidde hjemme med computeren og vælge hvornår du vil på ferie evt. Mallorca og hvorhen ferien skal gå til samt hvilken ferielejlighed. Fordelingen sker ligeligt så det ikke er noget med at dem der er hurtigst på tasterne også er dem der kommer mest afsted. Det sikrer en fair fordeling og god tone i ejerforeningen samt fantastiske ferier i ferieboligerne på Mallorca og rundt omkring i Europa gennem 21-5.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *