Det skal du vide om leasing af en Ferrari

Har du besluttet dig for, at du bare må opleve at have en Ferrari – bare for en kort periode i det mindste? Så har du sandsynligvis overvejet leasing. Med leasing kan du nemlig opleve at have en Ferrari uden at skulle ud og betale den fulde pris for en. Vi har her samlet en kort guide til dig, der står og overvejer at lease Ferrari, så du kan blive helt sikker på, om leasing er det rette for dig.

Inden du leaser

Inden du skriver under på en leasingaftale, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid til at tænke over, hvad det er, du har brug. Her er det især bilens brug – hvad skal den bruges til? Hvor mange kilometer skal den køre? Hvor mange måneder har du brug for bilen?

Herudover er det en rigtig god idé at sætte dig grundigt ind i omkostningerne ved leasingen. Leasing af Ferrari er billigere end at købe en, men det er i den grad ikke en billig fornøjelse. Tag derfor lige et ekstra kig på de forskellige udgifter, der er ved Ferrari leasing: startudgiften ved udlevering, den månedlige udgift samt eventuelle klargøringsudgifter ved aflevering af bilen.

Når du har leaset

Når først du har fået styr på det praktiske og har fået den første køretur i din nye, lækre Ferrari, så er det nemt at glemme leasingaftalen og bare slå sig løs. Men der er alligevel nogle ting, du skal være opmærksom på undervejs, så du undgår en stor ekstraregning, når leasingen er ovre. Du skal f.eks.

  • Være opmærksom på at holde dig til det aftalte kilometertal
  • Holde bilen i god stand og få den til nødvendige servicetjek og reparationer
  • Læse kontrakten igennem jævnligt – du har helt sikkert læst den grundigt igennem ved leasingens begyndelse, men det kan koste dyrt, hvis nogle af kontraktens krav går i glemmebogen

Leasing Ferrari er derfor noget, som du skal tænke godt igennem både før og under – det er surt at skulle betale ekstra oveni det i forvejen meget høje beløb, som en Ferrari-leasing koster