Pust nyt liv i din seng med en ny topmadras

Hvor lang tid har du haft din seng? Hvis du har haft din seng i mere end 10 år anbefales det, at du skifter den ud, da man gennem en årrække på så lang tid slider på fjedrende. Det betyder, at hvis du ligger i en seng med nedslidte fjedre, så får du ikke den fornødne støtte du har behov for.

Hvis ikke din seng er mere end 10 år gammel, men at du blot trænger til øget komfort og støtte, kan du overveje at investere i en ny topmadras. En ny topmadras kan virkelig være med til at puste nyt liv i en gammel seng. Topmadrassen er det øverste lag på en seng, og det er derfor også meget vigtigt med en god topmadras hvis du ønsker en bedst mulig søvn.

Sådan vælger du den helt rigtige topmadras

At vælge topmadras kan være et svært valg, og der er mange forskellige topmadrasser på markedet. Som udgangspunkt bør du vælge en topmadras der har en tyk gerne. Det giver det øverste lag en vis mængde blødhed som gør, at man synker lidt ned og topmadrassen derfor giver en ideel støtte. Du bør gå efter en topmadras der måler ml. 7-10 cm i højden.

topmadras

Kernen på topmadrassen

Den mest udbredte kerne til en topmadras er en Latex kerne. Det er det materiale som man har fundet ud af fungerer bedst og en latex topmadras er således det ”sikre” valg når man køber topmadras. Latex materiale er ventilerende og afgiver varmen, hvilket kan være rigtig godt til de varme sommernætter. Ønsker du en topmadras af høj kvalitet kan du overveje at købe en topmadras med en kerne af natur latex.

En anden god kerne til en topmadras er Wonderpur materiale. Wonderpur bruger kroppens egen varme til at forme sig efter, og man får fornemmelsen af at man synker lidt ned og at den omslutter kroppen. En Wonderpur kerne kan være med til at give en rigtig god støtte, da den former sig efter kroppen og man har følelsen af at man ligger fast i den.

Når du køber topmadras så sørg for, at den er produceret i Danmark og at den har OEKO-TEX 100 certificering. På den måde sikre du dig at du køber en topmadras i god kvalitet som er testet fri for skadelige stoffer og kemikalier.

Køb din topmadras på nettet

Der kan være penge at spare ved at købe din topmadras på nettet. Der findes en række danske webshops som sælger dansk produceret topmadrasser i høj kvalitet. Ved at bestille din nye topmadras på nettet kan du som regel få leveret den lige til døren, direkte fra fabrikken, uden at betale for fragt.

Det er blevet mere og mere populært at købe seng på nettet, og topmadras. Så enten kan du købe helt ny seng, eller puste nyt liv i din nuværende seng ved at opgradere med en ny topmadras.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *